REVIEW: NEW Fenty Beauty!

De meeste van jullie kennen het merk Fenty Beauty by Rihanna al. Ik heb er zelf ook eens eerder over geschreven. Maar goed ik heb weer eens nieuwe producten van Fenty gehaald bij Shephora Beauty in Parijs! Dus het is weer tijd voor een Review!

Products

1.Higligter. De highligter staat bij mij op nummer 1. Ik gebruik zelf niet echt foundation (ik kan er maar niet aanwennen), maar ik ben echt dol op higlighters en vooral die van Fenty ik heb heb daarom ook nog 1 gekocht. Ik had de vorige keer een duo Highligter gekocht in de kleuren Ginger Binge en Moscow Mule dat is een highligter met een blush in 1. Ik was er zo blij mee dat ik van de laatste collectie heb de penn4uthots gekocht ik ben er zo dol op het geeft je precies de glow die je nodig heb all day en everywhere!

2. lipgloss. De lipgloss ruikt lekker is ook 1 van me favorieten. Je krijgt er een mooie glans van love it lov it all!

3.PRO FILTER setting powder. Beter bekend als de Banana powder. Hiermee kan je het Higlighten en contouren netjes af poederen. Het maakt je make- up helemaal egaal.

De prijs kwaliteit verhouding!

Fenty Beauty is niet veel duurder dan de meeste merken zoals Dior of een Laura Mercier of zelfs Mac! Ik snap ook dat een Highligter voor 33 euro en een settingpowder voor 30 euro soms een beetje schrikken is! Maar ik vind het het allemaal waard. Ten eerste is het zo fijn een make- up merk te vinden, waar je niet over na hoeft te denken of het wel voor de donkere huid is. De kwaliteit is ook geweldig. Mijn make- up van Fenty Beauty blijft de hele dag op zijn plek zitten en nogmaals i love the glow en de verpakking en de namen zijn ook heel erg leuk dus a penny4uthots and try some Fenty Beauty. You’ll love it!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.