9 tips: Ibiza la isla bonita!

9 tips: Ibiza la isla bonita!

We krijgen er maar geen genoeg van, dit bruisende eiland Ibiza! Heerlijk eten, feesten, shoppen, slapen, zonsondergang en nogmaals feesten. Daarom maar liefs 9 tips voor je vacay op Ibiza!

3 x stranden op Ibiza

Las Salinas.

We beginnen met een van de populairste beaches van Ibiza: Las Salinas. Het is een heerlijk stuk strand midden in een het National Park van Ibiza. Het strand is heel populair en vooral druk in het hoogseizoen er zijn dan ook veel strandverkopers en geniet van de dansende dames die hun tuniekjes proberen te verkopen.

Es Cavallet

Es Cavallet

Een van mijn favoriete stranden op Ibiza. Het is eigenlijk een nudisten strand, maar je merkt er niks van. Huur een bedje en een parasol en laat je heerlijk bedienen.

Es Cavallet

Aquas Blancas

Aquas Blancas vind je hoge kliffen. Doe mee met de locals en smeer je in met modder en laat het drogen in de zon en spoel daarna af in de zee. Je hebt zo je eigen natuur masker en het is niet alleen hilarisch maar je huid voelt zijdezacht aan en heerlijk gezond!

3 x Hippie Markten op Ibiza

Las Dallas

De bekendste en oudste Hippie-markt op Ibiza is Las Dallas (sinds 1954). Heel erg toeristisch maar blijft leuk denk je aan Ibiza denk je hippie! Een bezoekje aan deze markt mag je zeker niet missen. Voor de echte leuke pareltjes moet je echt goed rondneuzen want het is een toeristische hippie-markt. Geniet van de leuke handgemaakte producten en live- optredens en vers eten! De markt is er op zaterdag 10:00 – 20:00.

San Jordi

De zaterdagmarkt in San Jordi is de leukste rommelmarkt ever. Je geniet echt van de sfeer. De hippies verkopen kleding en stukken vanuit hun auto. Je proeft echt de heerlijke Ibiza sfeer en je vind er hele leuke vintage stukken.

Sant Joan

Op zondag vind je in het noorden van het eiland de zondagmarkt in Sant Joan. Je vind er fantastische handmade producten, zoals zeepjes en kruiden en huisgemaakte olijfolie en leuke live-muziek.

3 x Good Food op Ibiza

la Bodega

Let’s not forget about Ibiza Old Town. Bij la Bodega kan je heerlijk in het oude centrum van Ibiza Tapa’s eten. Je krijgt er een heerlijk shotje’s en geniet van de sfeer en het eten. Uhmm… hou er rekening mee het is er altijd druk!

la Bodega Ibiza

El Chirinquito Ibiza

Beachclub El Chirinquito is een relaxte beachclub aan het strand van Es Cavalet. Je kan er ontbijten, lunchen en dineren perfecte combinatie om de hele dag op het strand te blijven liggen. Oja drink een heerlijke cocktail.

Beachclub El Chirinquito

Izakaya Ibiza

Diner en Cocktails. Je voelt je gewoon heerlijk Famouse in this place!

Ibiza is one of my favourite Islands! Gewoon heerlijk, ik voel me thuis op dit eiland. Er heerst een ontspannen sfeer er zijn weinig regels niemand let zo op elkaar. Het is er heerlijk. Als ik een huis ergens in Europa mag bouwen, zou het op Ibiza zijn lekker zonder stress!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.