Dark Mode Off / On

Heb je niks te doen dit weekend, of zoek je een gezellig uitje met vriendinnen. Je kan ook gewoon zomaar omdat het kan. Ken je het nieuwe concept van Art Experience.

Liggen in een zwembad vol marshmallows, of een ballenbak. Je hebt de foto’s zeker al voorbij zien komen op insta. Wondr Experience de instagram sensatie van Amsterdam.

Het is een artistieke speeltuin. Loop door de 15 speciaal ontworpen ruimtes. Geniet van de zoete ruimte’s en de magie. Je vind er bijvoorbeeld een confetti kamer, een roze pooltafel. Je kan karaoke zingen. Let you’re inner child go! Vergeet niet hier van te voren te reserveren. Het kan namelijk druk zijn.

Elaine

Ik ben Elaine jane. De oprichter van Ejvworld4u. Ejvworld is een online lifestyle platform. Voor de juiste elegante en vindingrijke. Gecreëerd vol passie voor iedereen. Een modern platform vol diversiteit, fashion, beauty, momlife, food and more silly stuff!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.