Let’s go Moco museum Amsterdam!

Op het Museumplein in Amsterdam vind je in de ouderwetse villa het Moco Museum. Modern en controversiële art. Loop door door de ouderwetse villa in Amsterdam en geniet van de kunstwerken van o.a Banksy, JR Kamer, Daniel Arsham, Yayoi kusama en nog veel meer!

Yayoi kusama

Reflecting Forward van Studio Irma

Ze hebben op dit moment een tentoonstelling of samenwerking met studio Irma. Mocht je je nog afvragen: Wie is Studio Irma? Ze is een Nederlandse kunstenares, die met haar kunst onderzoekt Studio Irma hoe digitale technologieën ons op nieuwe manieren kunnen verbinden. Moco x Studio Irma introduceert “Reflecting Forward” als een nieuwe digitale kunst. Kortom je het is the place to be om leuke foto’s te maken voor je insta!

Kan je geen genoeg krijgen van deze heerlijke insta hot spots in the city. Bezoek ook eens de Wondr Experience pop-up in Amsterdam noord.

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.