Dubai 8 Tips voor first time in Dubai!

Dubai. Het LAX van het midden-oosten. Wolkenkrabbers, Dure auto’s. Gigantische mall’s. Palmbomen en zon, zee en strand en een woestijn. Genoeg te doen, je kijkt je ogen uit! Het is een plek die je gezien moet hebben.

1. Burj Khalifa

Bezoek het Burj Khalifa. Het is het hoogste hotel ter wereld met maar liefs 150 verdiepingen. Het is een ware belevenis. Wij kochten kaartjes voor verdiepingen 124 & 125 het panorama deck. Het uitzicht is adembenemend en je kan er prachtige foto’s maken. Skipp the line en koop online kaartjes tip!

2. Dubai Mall

Na je bezoekje naar the top! Loop je zo het Dubai Mall in. Je kan meteen een hapje eten bij de food coart of er is genoeg! kijk je ogen uit! Je kan ook het aquarium bezoeken in het Dubai Mall. Je vind er ook een zouk en de dinosaurus en neem de uitgang naar de parking valei en kijk je ogen uit. De ene naar de andere mooie auto’s! Of course shop till you drop!

3. Dubai fontain

Ga lekker een ijsje eten of lekker iets eten buiten op het terras van de Dubai Mall en geniet vanaf 0600 p.m elk uur van de prachtige fontain show.

4. Gold Zouk/ Spice zouk

Pak bij de Dubai creek een gondel voor 1 der ham naar de Zouk’s. Kijk je ogen uit. Je word als toerist wel overal naar binnen getrokken. Maar het is er prachtige al die heerlijke specerijen gesorteerd in mooie kleurtjes.

5. AL SEEF DUBAI/ AL Fahida

Aan de overkant van de Zouk’s bevindt zich een historisch stadje Al Fahida. Het is een oase van rust. Prachtig om te zien je kan er heerlijk rustig door de smalle straatjes wandelen.

6. The Arabian Tea House

Bezoek een traditioneel Arabisch thee huisje. Het is er prachtig om te zien en geniet van een traditioneel Arabische thee met een dadeltje natuurlijk!

7. Dessert Safari

Wat natuurlijk zeker niet mag missen in je Dubai experience is een bezoekje aan de Dessert. Boek een Dessert Safari (deze zijn vaak in je hotel te boeken). Je word opgehaald bij je hotel en dan ook weer terug gebracht. Je kan er prachtige zon’s ondergang foto’s maken! Quad rijden, Sandboarden, Shisha roken noem maar op. Geniet van een show van Buikdanseressen, Vuurshow noem maar op echt een aanrader.

8. Verblijf

Het mooie aan Dubai is, is dat er geen centraal punt is. Je kan er overal slapen. Het is makkelijk met het zoeken van een hotel. Taxi’s zijn heel goedkoop. En je bent er van oud Dubai naar Nieuw Dubai binnen een half uur. Wij verbleven in het AL Bandar Rotan Dubai Creek!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.