Reset met drDetoxbox!

Het is Lente! We zitten #stayhome. Door het virus wat niet genoemd mag worden πŸ˜‰. Dus er is geen beter moment voor een spring cleanse. Daarmee bedoel ik niet alleen je huis, maar een full body reset. Dus besloot ik voor een 3 day detox sapcleanse te gaan bij drdetoxbox!

Het is voor mij niet de eerste keer dat ik een detox doe! Ik heb eerder een juice detox till dinner gedaan. Dan mag je in de avond een lichte vega maaltijd eten en tussendoor mag je nootjes eten. Deze keer gaan we all te way voor 3 dagen! Let’s go!

Zo werkt het!

Maandag 08:00 uur begin ik met kickstarter shot 01 Turmeric: Ananassap, kurkumasap, citroensap en zwarte peper. Kurkuma helpt bij het reinigen van het bloed en is goed voor je collageen en de rest geeft je energie. Om 08:30 Cucumber apple spinach. Komkommersap, appelsap, spinaziesap, mangopuree, limoensap, gembersap. Deze sap bevordert je weerstand en is goed voor de spijsvertering. 09:30 uur Mango Carrot Apple. Wortelsap, appelsap, mangopuree, pastinaakpuree, limoensap, watermeloensap. Goed voor je gezichtsvermogen. 11:30 Ginger shot. Appelsap, gembersap, citroensap. 12:00 uur Apple spinach celery. Appelsap, spinaziesap, bleekselderijsap, gembersap, limoensap. Door de aminozuren worden je gelukshormonen bevordert. Haha wie wil dat nou niet. Ze bedoelen is goed voor je lever. 13:00 uur mijn favoriet: Orange carrot ginger. Wortelsap, sinaasappelsap, appelsap, gembersap. Ijzer heb je nodig in je middagdip. Half way! 15:00 uur Pomegranate. Granaatappelsap, appelsap, acerolapuree, bietensap, citroensap, guarana poeder. Dit zijn natuurlijke cafeΓ―ne om je energielevel omhoog te houden. 17:00 uur Water lemon juice. Deze juice is goed voor je gifstoffen door de citroensap. 18:30 uur Carrot beetroot pomegranate. Bietensap, pastinaakpuree, kokoswater, gembersap, citroensap. Goed voor de bloedsomloop. Dit zit er in en zo werkt het. De tijden zijn heel belangrijk. Ook voor na de cleanse kan je de tijden aan houden als eetmomenten. Het is een kwestie van mindset.

Hoe voelde ik mij?

De eerste dag vond ik het zwaarst heb veel gemberthee en water gedronken. Ik kreeg een knallende hoofdpijn in de middag en voelde mij heel misselijk en moe. De tweede dag ging het al wat beter in de middag veel honger en ook weer hoofdpijn. Ik besloot wel even een luchtje te scheppen vandaag. De 3e dag voelde ik echt beter misschien komt het ook wel door het idee dat je morgen weer mag eten haha. Heb vandaag ook weer een beetje gesport.

Heb ik mijn doel bereikt?

Ja, ik doe een detox niet echt om af te vallen. Ik doe een detox voor mijn mindset. Ik probeer hiermee even mijn lichaam te resetten. Even nadenken over mijn levenstijl er van bewust worden. En nu volhouden. Op naar een bewust, fit en gezond leven.

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.