Food Friday: Pizzaplaat met gegrilde groente en Feta!

Wat eten we vandaag? Vega Pizza met Feta!

Wat heb je nodig?

 • Pizzabodem
 • Gezeefde Tomatensaus
 • oregano
 • basilicum
 • Aubergine
 • Courgette
 • Rode uien
 • Rode paprika
 • Pijnboompitten
 • Feta kaas
 • Rucola sla
 • Balsamico azijn

Snij de aubergine, courgette en rode uien in ronde schijfjes. De rode paprika ook in stukjes. Grill ze daarna even kort. Maak een tomatensaus met oregano en basilicum. Smeer je pizzabodem in met tomatensaus. Beleg je pizzabodem dan met de gegrilde aubergine, courgette, uien en paprika. Bak daarna de pizza in de oven voor ongeveer 15 a 20 minuten. In de tussentijd kruimel je de feta kaas en de bak je de pijnboompitten een beetje. Net voor dat de je pizza uit de oven haalt strooi je de verkruimelde feta er over heen en bak de pizza nog even een paar minuten door. Haal de pizza uit de oven en strooi de pijnboompitten en de Rucola sla er over heen en besprenkel naar smaak met Balsamico azijn en smullen maar!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.