Een eigen spirtual bracelet van: madebyamyjewelery!

Mijn armband: September Lapis Lapzuli steen. Lapis lazuli is lichtblauw tot koningsblauw van kleur, vaak met witte of goudkleurige stippeltjes en vlekken. Lapis lazuli is een steen van wijsheid, verlichting en inzicht. Het maakt het hoofd helder en heeft een positieve werking op het geheugen. De steen stimuleert zelfinzicht, harmonieuze relaties en vriendschappen en vermindert eenzaamheid. Het maakt sociaal en meelevend, werkt kalmerend bij boosheid en irritatie.

Als 2e steen de Zonnesteen:  Zonnesteen is oranjerood van kleur. De stenen hebben vaak ook wat witte glinstering. Zonnesteen werkt opbeurend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Het is een doeltreffende steen tegen alle vormen van depressie.

Wil je ook je eigen sieraden van edelstenen laten maken? Kijk voor meer informatie op de site van madebyamyjewelery. En hoop dat je van de magische stenen op je armband, ketting of oorbel je heel veel geluk zal brengen.

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.