3x Experience museums van Amsterdam!

3x Experience museums van Amsterdam!

Ze duiken overal op in de stad! Ze noemen het museums, maar is het wel een museum? Het is een insta experience. Een museum voor je insta! Je vind er wel Art maar voor je Insta haha. Maar het is eigenlijk een soort van art playground voor volwassenen. Herinner je onze foto’s nog in een zwembad vol marshmallows. Nee, check dan hier over wondr experience krijg je een beetje een idee!

  • 1. Youseum Amsterdam

In het Youseum gaat het om you! you’re planet. Je moment of fame! Loop door dit experience museum. Je vind er de leukste en bijzondere installaties en een lichtinstallatie infinity room. Je kan eindelijk een foto maken met je stack of money! Het personeel is heel vriendelijk en heel behulpzaam. Ze helpen je graag het beste uit je foto’s te halen!

 

 

 

 

Het leukste aan dit museum is dat je er ook nog wat van leert. Dit kan je eigenlijk wel echt een museum noemen. Maak een reis rond de wereld en ontdek de meest bijzondere en talentvolle dingen all over the world! Dit is een echte aanrader! Leuk voor het hele gezin!

 

   

  1. Wondr Experience

Wondr Experience was een van de eerste instagramm experience museums van Amsterdam. Het is letterlijk een speeltuin voor jonge hippe jongens en meiden, kunnen er helemaal los gaan! Stiekem vonden wij het ook heel erg leuk hoor! Maar wil je iets meer educatieve art inhoud dan zijn Youseum en Talented mr Ripley een leuker idee!

Trek je insta fashion outfit aan en loop van de ene naar de andere Art room! Maak de leukste kiekjes en vergeet  vooral niet te genieten! Let you’re inner Beyonce go wild!

 

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.