Dark Mode Off / On

EJVworld4u Editor Picks!

Wat doen we aan? Het was zo warm de afgelopen weken. Het liefs hadden we helemaal niks aan. Gewoon naked! De temperaturen zijn nu een stuk aangenamer. Dus kunnen we weer wat fashion inspiratie gebruiken. Een goede reden Voor onze Editor Elaine om haar favoriete fashion items van Bahamamomma.com voor je op een rij te zetten.

 

Deze prachtige ketting: Here comes the sun! Layer up! prachtig om de hals!

Combineer de ketting met the lovely Nathaly Jumpsuite! so sweet!

 

 

Maak je my sweet little house on the prairie outfit af  met deze hippe natural bag! Handmade with love! Beter voor het milieu!

 

 

Kijk voor meer fashion inspiratie  hier!

Elaine

Ik ben Elaine jane. De oprichter van Ejvworld4u. Ejvworld is een online lifestyle platform. Voor de juiste elegante en vindingrijke. Gecreëerd vol passie voor iedereen. Een modern platform vol diversiteit, fashion, beauty, momlife, food and more silly stuff!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.