HOT SPOT: Bar Lely bij Station Lelylaan Amsterdam!

HOT SPOT: Bar Lely bij Station Lelylaan!

Wie had ooit gedacht dat je bij Station Lely helemaal hip. Genietend van een cocktail en heerlijke streetfood gerechten op een terrasje kon zitten. Jip dat kan! Bar restaurant Lely is de nieuwe hot spot tegen over Station Lelylaan in Amsterdam. Heerlijk op het terras of lekker warm binnen.

Terwijl je op de trein, metro of bus wacht of je fiets pakt. Kan je de hele dag binnen lopen bij Bar Lely. Je kan er ontbijten. Heerlijk egg Benedicts. Ben je meer van een de croissantjes of een yoghurt als ontbijt. Ze Hebben het allemaal op het menu. Ook al heb je alleen maar zin in een kopje koffie.

Ben je meer van de lunch en Brunches of uitgebreid borrelen met hapjes en drankjes. Het kan allemaal bij Bar Lely. Laat de borrelplankjes en de Aperol Spritz maar komen. In de zomer kun je heerlijk op het terras zitten met collega’s vrienden nog even na borrelen voor je de trein pakt!

 

 

Ben je meer van het Dineren. Ze hebben naast de Streetfood gerechten ook een drie-gangen menu. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de heerlijke hamburger, zeebaars, oesters en nog veel meer!

Wachten op de trein was nog nooit zo gezellig geweest!

 

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.