Elaine’s colorful beauty news!

Elaine’s colorful beauty news!

Elke maand deelt onze ejvworld4u editor of style Elaine Vliet haar beautytips & picks of the month. Deze maand oktober: de l’oreal steampod 3.0 en nog veel meer.

1. Lip scrub kit van M.A.C.

Het dragen van mondkapjes is niet echt lipstick vriendelijk. Dus extra reden om onze lippen dit najaar niet te vergeten. Met deze lip scrub kit van M.A.C. Het is een heerlijke suikerscrub. Je lippen voelen heerlijk zacht aan. Daarna de prep & prime. Ik koos dit najaar voor een iets naturel look. Normaal kies ik rond deze tijd voor een meer intensere kleur, maar door die mondkapjes van tegenwoordig werkt het niet zo goed.

2. L’OREAL Steampod 3.0.

Ik heb best wel dik en kroes haar. De steampod van L’OREAL is voor het stijlen van mijn haar wel een uitkomst. Door de stoom is het ook iets minder schadelijk voor je haar. Ik ben nu minder lang bezig om mijn haar te stijlen.

3. Shea Moisture Jamaican Black Castor oil Strengthen & Restore blow dry crème.

Voordat ik mijn haar föhn gebruik ik deze blow dry creme van Shea Moisture om mijn haar te beschermen tegen de heat. De Producten van Shea Moisture zijn sufflate en parabeen free.

4.  Face sheet mask van Botanics

Deze heerlijke masker van Botanics met hibiscus is een lekkere oppepper voor je huid in het najaar. Hij is heerlijk oily en is makkelijk aan te brengen op je gezicht door de oortjes. 15 min en go. De resterende creme masseer je in huid. De skin is all bright en shiny.

5. Hair Vitamine Suger Bears

Ik ben dol op haar vitamines. Kies een merk wat bij jou past. Biotine slikken is goed voor de huid, haar en nagels! Ben je ook benieuwd naar welke haar olie je het beste is voor je haar? Lees het hier.

 

 

 

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.