Review: Beauty Elixer van Caudalie Paris

Review: Beauty Elixer van Caudalie Paris

Het beauty merk Caudalie Paris komt niet uit Parijs. Wat je wel zou denken aan de naam, maar nee het komt uit Bordeaux. Alles begon in Bordeaux, tussen de wijngaarden van de Château Smith Haut Lafitte, het domein van de ouders van Mathilde de oprichter van Caudalie. Het merk is opgericht in 1993 tijdens de oogst van het Château Smith. Toen professor Joseph Vercauteren, de directeur van het laboratorium van de Faculteit Farmacie van de Universiteit van Bordeaux, de eigenaar van de wijngaarde Haut Lafitte ontmoette . Hij vertelde hem dat druivenpitten de meest krachtige antioxidanten bevatten uit het plantenrijk. Er onstond toen een mooie samenwerking en zo ook de Beauty Elixer.

Wat belooft de Beautyelixer?

De formule van het Schoonheidselixir is uniek en liet zich inspireren door het elixir van de jeugd van de koningin van Hongarije uit de zestiende eeuw.
Het elixir bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en zit boordevol extracten van kostbare planten. Het laat de huid stralen, maakt de trekken glad en hersluit de poriën.
Bovendien verlengt het elixir de levensduur van de aangebrachte make-up.
De uiterst frisse nevel laat uw huid meteen stralen.
Het aromatische parfum kalmeert de zintuigen en de geest.

Wat vind ik er van?

Ik gebruik de Beautyelixer nu 3 weken. Ik moet zeggen: I love it! Door de pepermunt is de elixer heel aromatisch inderdaad en verfrissend voelt als een spa op je gezicht heerlijk. Het heeft een Kalmeerende werking op de zintuigen na verstuiving op decolleté en hals en verfrist meteen. Je ervaart echt een soort frisse rust.

Het laat mijn huid stralen en heel belangrijk. Mijn make up lekt niet. Ik vind het vooral heerlijk. Ik merk ook dat ik de beautyelixer gewoon lekker als ik een dagje geen make up op wil een heerlijke glow krijg. Na het sporten geeft dit een instant boost om er meteen mooier uit te zien.

Wat zit er in?

Groene druif voor de moisturizing en pepermunt voor de tonic effect en lekker fris! Caudalie kan je bestellen bij o.a lookfantastic.

Voor meer Beautynews. lees hier onze editors beautytips van de maand.

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.