Citytrip: Middelburg

Citytrip Midelburg-Zeeland

Hier aan de kust de Zeeuwse kust….. Ongeveer 2 uur rijden vanuit Amsterdam richting het zuiden van Nederland en je kan dansen aan zee. We bezochten Middelburg voor een goede combinatie van stad en strand in Nederland! Dit zijn onze tips!

Abdij Toren de Lange Jan

We begonnen bij de Abdijtoren de Lange Jan. Dit is het historische erkeningspunt van Middelburg. De gerestaureede niddeleeuwse kerktoren.geeft je een mooi uitzicht over heel Middelburg.

Reigerstraat Middelburg

Deze leuke vrolijke umbrella street moet je door heen lopen. Al is het maar om een leuke insta kiekjes te maken. Leuke terrasjes om lekker een kop koffie te drinken. Het is vrolijke straat met gekleurde deuren en bloemen

Afdeling snoepzaken

In de Reigerstraat bevindt zich ook de allerleukste snoepwinkel van Nederland. Afdeling snoepzaken is zeker de moeite waard om even naar binnen te lopen. Deze snoeproze winkel is letterlijk om op te eten.

Sharon’s Bath bakery

Deze winkel is te cute om over te slaan. De glitter rose etalge roept je zo naar binnen. Deze bath winkel is een te zoete winkel om over te slaan. Je vind er de leukste bad zeepjes.

Foodtips!

Bestel lekker fish & chips buiten op het terras van vis-handel aan de markt. Geniet op het terrass! Eet de lekkerste oester bij de oesterij! of lekker zeeuwse mosselen bij de ziekerzee.

We vergeten soms hoe lekker het is om even er tussen uit te gaan. We gaan zeker weer een dagje terug naar Zeeland. Heb je nog meer tips voor onze redactie, laat het ons zeker weten!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.