Hot Spot: Satchmo Amsterdam

Good Food, Drinks & Music! Voor die combi is bar, restaurant Satchmo op de Rokin Amsterdam the place to be! Ze hebben een heerlijk verwarmd terras. XXl cocktails to share or not to share!

Vanaf binnenkomst word je hartelijk verwelkomt door een super vriendelijke dame aan de deur! We love a place where the staff is friendly en multi culti social! Dan heb je bij ons al heel wat punten gescoord!

Satchmo Amsterdam

Dan het eten ooh de oesters met en de ravioli yummy! Vraag ook even naar de Chef special! De entrecote van chefkok Benjamin is echt een aanrader! Ja, ze hebben een open keuken dus je kan even zwaaien naar de Chef!

After dinner en je heerlijke cocktails. Op de achtergrond hoor je de heerlijke muziek van de dj. Heerlijk die 90’s vibe. Als iedereen klaar is met eten of tijdens je dessert, kan je lekker dansen aan de bar en genieten van de muziek met een cocktail in je hand!

DINNER @SATCHMO AMSTERDAM

Wil je ook een gezellig avondje met vriendinnen, partner of wie dan ook is Satchmo Amsterdam zeker een aanrader en vergeet niet hier te reserveren. Anders heb je pech is altijd vol! Voor meer hot spot tips van ejvworld4u.com hou onze blog in de gaten!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.