HOW TO? Zo creëer je herfst sfeer in huis!

Op een of andere manier denk ik bij herfst kleuren, aan diep rood of pumpkin orange. Het geeft ook een warm herfst gevoel als je de kleuren terug brengt in je home decor. Daarom geven we 4 tips met een klein budget van onder de 50 euro om je huis een pumpkin spice te geven!

  1. Style advies: Bloemen geven een gezellige sfeer in huis. Kies in de herfst voor mooie herfst kleuren. Het geeft meteen een fleur aan een hoekje of je coffeetable. Heb je geen zin in de verzorging van echte bloemen. Je hebt tegenwoordig ook prachtige nep bouqetjes.

2. Geurkaarsjes en kaarsen in een mooie kandelaar geven je huis ook een warme herfst sfeer. Kies daarbij ook voor een heerlijke herfst geuren en kleuren.

3. Geurstokjes. Het voordeel van geurstokjes is dat je huis de hele dag lekker ruikt. Met geurkaarsjes heb je vaak alleen een lekkere geur als de kaars aan is. We zijn daarom dol op geurstokjes. Deze bijvoorbeeld van Rituals private home collection. Ze hebben ook een prachtige elegante en chique uitstraling en ze ruiken heerlijk

geurstokjes van rituals en kaars van Hema!

4. Kussenhoesjes en warme kleed voor op de bank! Door de hoesjes van je kussens te veranderen, krijgt je bank vaak meteen al een andere look. Deze kleine aanpassing in de woonkamer kan je een compleet andere woonkamer geven.

warme sfeer met kussens en kleed!

5. Maak een herftstukje met de kleuren en blaaderen denneappels, leuk in een lege vaas met war kerstlichtjes. Tadaa leuk voor in de gang!

kaars en kandelaar van de Hema

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.