COLUMN FESTIVE SEASON: VIER HET LEVEN!

De dagen zijn kort. De herfst charme is er nu wel vanaf, nu de bomen kaal zijn. Binnen begint de eindejaars schoonmaak en de kaarsjes en de open haard gaan weer aan. Jip de 365 dagen zitten er bijna weer op! De vitamine D3 pillen worden weer volop geslikt om niet in een winterdip te raken. Zeker nu ADELE met haar nieuwe album “30” kwam. We zitten nog steeds in een covid never ending nightmare. Heerlijk om even te reflecteren op het afgelopen jaar!

jurkje is van KOOPLES

O war een jaar, and covid is still runnin the show! Maar goed hoe iedereen zijn of haar jaar heeft ervaren weet ik niet? Maar, hoe ik die van mij heb ervaren kan ik je vertellen in een zin: “opvoeden is f*cking moeilijk.” Soms weet ik het gewoon niet meer! Ik heb nu mijn focus op mijn kids gehad waardoor de webshop byelainev.com even op een laag pitje was. Mijn hoogtepunt voor dit jaar is dat we verhuisd zijn. Na een jarenlange zoektocht en overboden worden was het moment ineens daar! We vieren kerst in onze nieuwe woning.

Het mooie aan deze maand is de tijd die we samen doorbrengen aan tafel en ik probeer er extra van te genieten het samenzijn. Ondanks een rumoerig jaar vol spanningen en beperkingen in onze vrijheid, geeft December mij altijd een warm gevoel. Vier de kleine dingen in het leven. Ik geniet van de kerstboom en de versieringen. Het ruikt in het winkelcentrum heerlijk naar oliebollen. De geur van het einde van het jaar! Het feestgevoel begint al bij zonsondergang!

Beste lezers van EJVWORLD4U en shoppers van Byelainev.com ik wens jullie een fijne feestmaand! Bedankt voor jullie support!

LIEFS,

Elaine

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.