5 TIPS OM 2022 MET EEN HAPPY MODE TE BEGINNEN!

Als je heilig gelooft in goede voornemens en dry january is deze post niet voor jou! Als ik een ding heb geleerd in whatever year of covid we nu zijn, is dat alles onzeker is! Dus als je niet depressed wil worden is mijn advies neem het leven zoals het is en vier het leven en wees dankbaar. Dus en aangezien we onze goede voornemens vaak na de 2e week van Januari al zijn vergeten. Probeer het dit jaar anders en celebrate life! Weet je niet hoe? Hier heb je 5 tips!

1. Doe iets onverwachts

Grijp je kans. Soliciteer op je droom baan of zeg de baan op, waar je het afgelopen jaar over klaagt. Ga op die last-minute date. Ga spontaan op vakantie met vriendinnen. Je snapt het idee. Het leven is te kort om niet in volledig geluk te leven, zelfs als dat betekent dat je onderweg risicovolle (carriรจre en persoonlijke) switch moet maken. Neem het van mij aan. Ik begon het jaar met een spontane vakantie naar sint maarten. Iets wat ik normaal nooit zou doen en het voelt goed!

pinel island

2. Lezen, niet scrollen om te slapen

Het is verleidelijk om een dosis sociale media te krijgen terwijl je in bed ligt en je hersenen uitschakelt, maar het doet eigenlijk het tegenovergestelde. Het kan cortisol verhogen en je angstig en rusteloos maken, en we kennen allemaal de gevaren van langdurig gebruik van blauw licht. Kies voor een boek om je geest te prikkelen, voeg dit aan je dagelijkse taken toe om je in slaap te wiegen.

3. Plan SELF-CARE dates in met vrienden of familie

Sociale tijd hoeft niet altijd te betekenen bars en dure avondjes uit. Maak tijd vrij om zelfzorgdates met vrienden of familie te plannen, of dat nu een doe-het-zelf-pedicure-avond is, gezichtsmaskers, samen koken, dagboeksessies of een film in.

no wifi zone

4. Upgrade ya pleasure Game!

Probeer ook eens iets nieuw in de slaapkamer. Of je nou alleen bent of met je partner. Nieuw speelgoed bijvoorbeeld kan het zo wel ineens iets spannender maken.

5. Scrubben en Mimosa

Wees het zachtste wat je ooit bent geweest
Bewaar exfoliatie niet alleen voor vakanties. Reserveer een dag of twee per week om je lichaam onder de douche volledig te scrubben. Drink een glaasje mimosa en celebrate your self and life! Nog meer tips kijk hier!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.