9 redenen waarom je op vakantie naar St Maarten moet!

Welcome to St Maarten. The friendly Island! Waar je heerlijk met je cocktail op je bedje en een parasol op het strand kan chillen. Welke reden hebje eigenlijk nog meer nodig! Good food en good weather! We geven je nog een paar tips! check even de corona reisregels voor je vertrek maar eigenlijk is alles open. Horeca, uitgaan en shoppen. Wij vlogen met KLM rechtstreeks vanuit Amsterdam.

1. Philipsburg St Maarten

Philipsburg is de hoofdstsad van St Maarten en bevindt zich aan de Dutch gedeelte van het eiland! Wandel over de Boardwalk. Bezoek de Frontstreet voor Tax-free shopping. Geniet van een cocktail op the great bay beach of little bay Beach.

2. Cocktail bij Blue Bitch Bar

Drink een drankje bij Blue Bitch Bar. Ze hebben daar de lekkerste cocktails en op het strand voor je kan je genieten van heerlijke live muziek.

3. Food Caribbean Blue – Beach bar restaurant

Heerlijk als je van echt Caribbean food houdt! Bijvoorbeeld Jerk chicken, plantain. Barbecue heerlijk en een heerlijke cokosnoot!

4. Winkelen in Frontstreet

We bezochten leuke winkeltjes met leuke souvenirtjes. De mevrouw maakte zelf de kleding. Je vind er hele leuke handgemaakte spullen.

5. Lottery Farm

Lottery Farm

In de natuur op st Maarten. Ben je het strand zat bezoek het Lottery Farm. Je kan er Hiken en zip lining of heerlijk chillen aan of in het zwembad.

6. Pinel Island

Ten noordoosten van de Franse zijde van St Maarten ligt Pinel Island. Je bereikt het piepkleine eilandje met een ferry! Je kan er heerlijk eten bij Yellow beach reastaurant. Ga heerlijk snorkelen. Als je wilt weten wat je nog meer kan beleven op dit eiland kijk dan de post hier.

7. Maho Beach

Een super toeristische atraktie. De bekende beach waar de vliegtuigen heel laag landen. Daarnaast bevindt zich hier ook het uitgaansgebied van St Maarten

8. Flamingo beach resort & Pelican grill Beach restaurant en Simpson Bay

We verbleven in het Flanmingo Beach resort. Het personeel is er heel vriendelijk. Het hotel bevindt zich in het Dutch gedeelte van het eiland. Geniet van de heerlijke Cocktails en zing Karaoke. Loop zo je hotelkamer uit op het strand. Ga kayaken of snorkelen of geniet van je ontbijt met uitzicht. eWandel en bezoek de kleine strandbarretjes aan het Simson Bay.

9. Uitgaan: Piano Bar en District 721 of Toppers

Hou je van live muziek? Bezoek dan Piano Bar. Geniet van de muziek onder het genot van een drankje. Bezoek Toppers voor een Rum Tasting.

10. Food

Een echte tip is eet heerlijk bij de plekken waar de mensen van het eiland zelf eten. Het eten wordt met liefde bereid. Je krijgt er ook een ultieme Caribbean gevoel van.

Voor nog meer reistips kijk hier!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.