HOTSPOT: PINK BEACH BY WONDER

Vlakbij het centraal station van Amsterdam kan je een heerlijk drankje doen in Barbies achtertuin! Pink Beach by wonder de roze hotspot van Amsterdam. Je kan er drankjes en hapjes eten en kiekjes maken voor je social media en niemand die je raar aan kijkt!

We hebben een tafel geboekt. Krijg je een muntje voor je drankje! Over alles is nagedacht, je drankje komt in een mermaid staart of een badkuip! Genieten van een pizza of nacho’s bij je drankje. Muziekje erbi! Leuk personeel en we sloten af met een heerlijke marshmallow shot!

Het is voor jong en oud en een leuke manier en andere ambiance om met je vrienden, collega’s, verjaardag, vrijgezellenfeestjes noem het maar op een drankje te doen! Wil je liever een andere experience boek dan een combinatie voor wonderexperience en geniet van het fun experience museum lees meer er over in onze blog over wonderexperience hier!

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.