Citytrip Tips: Keulen, Cologne Germany!

Shopping, kunst en cultuur op nog geen 2,5 uur rijden jip N*ggas in Germany (Kanye voice). Verrassend leuke stad heerlijk met een elecktrische step of fiets voor nog geen 2 euro! Jip je leest het goed, een echte aanrader voor een korte city break! We geven je een paar tips:

Where to Stay?

The 25 hours the circle! Prachtig luxe hotel met sauna. Rooftop bar met uitzicht op de Dom. Midden in het centrum. Ontworpen door een architect elke kamer is anders! Voor ongeveer 150 euro per nacht slaap je er!

What to do?

The Kolner Dome die overal boven uitsteekt. Een prachtig gebouw vlak naast het station. Het is er heel toeristisch dus het beste is om vroeg te gaan. In de avond is het ook heerijk om rond te fietsen of steppen het is over het algemeen wel veilig. Zo kan je prachtige kiekjes maken.

De Hohehenzollernbrucke

De liefdes brug ala Parijs. Je kan overal een slotje kopen en ophangen aan de brug. Traditie is dat je de sleutel in het water gooit. Maar je kan er ook te voet gezellig over wandelen.

De Kolner Altstadt

Gezellige gekleurde huisjes prachtige en gezellige terrasjes. Je kan er ook een boottocht maken over de Rhein. De vismarkt. Drink een Kolsh bier.

Food & Shopping

Ontbijt en Diner hebben we in de Rooftop Bar/Restaurant Neni gehad. Mooi terras en uitzicht over the Dome. Haal ook een een Kebab bij La Cassa de doner! Shopping doe je in de straten: Lindenstrasse, Ehrenfeld, Belgisches Viertel Koln en nog veel meer ga er lekker op uit. Voor meer Citytrips tips click hier

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.