How to? Miracle morning van Hal Elrod!

De zes gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 08:00. Volgens Hal Elrod staan alle succesvolle mensen voor 08:00 uur op. Dus genoeg reden voor ons om het boek te lezen en uit te proberen. Ik ben al niet echt van de vroeg opstaan (behalve als ik moet werken) haha en kids naar school moeten. Maar goed here we go de wekker gaat…..

S.A.V.E.R.S

De wekker gaat het is 0600 uur. Het opstaan kost mij wel veel moeite maar, voor het juiste effect here we go. Ik begin met een glaasje lauw warm water en een thee dan ga ik rustig zitten. De bedoeling is dat we worden onthaast. Ik heb de slechte gewoonte altijd precies op te staan waardoor ik mijn dag vaak al met een vol hoofd start.

SILENCE 5 MIN

De eerste letter staat voor Silence/stilte 5 min. Je hoofd leegmaken doormiddel van meditatie. Dit helpt je rustig ontwaken in plaats van meteen die prikkels van mijn telefoon.

AFFIRMATIONS 5 min

Ik zeg mijn daily affarmitions op. Je kan ze ook op schrijven wat voor jou beter werkt. Daarnaast heb ik zelf mijn morning mantra Nam yo renge kyo.

VISUALISATION 5 min

Dit werkt samen met je Affirmaties. Het klinkt zweverig maar ik maak bijvoorbeeld een moodboard zo komen mijn doelen beter tot leven.

EXERCISE 20 min

Beweging voor 20 min. Ik vind het heerlijk om te stretch, buikspieren niet te intens ook een paar yoga oefeningen heerlijk.

READ 20 MIN

Ik heb vaak geen tijd om te lezen, daarom vind ik dit het fijnst lekker even lezen.

booktip hal elrod miracle mornings

SCRIBING 5 min

Schrijven in een boekje. Alles van je af schrijven lucht zo veel op. Mijn angsten op papier helpen mijn vaak aan mijn zelfvertrouwen.

WAT HAAL IK ER UIT?

Het fijne hieraan is; het is goed om hier na de zomer mee te beginnen. Het vroege opstaan begint dan ook weer. De dagen weer korter, we komen moeilijk ons bed uit. Om mijzelf weer in het dagelijkse structuur te brengen begin ik altijd weer met mijn miracle mornings. Het helpt ook tegen de winterdepressie. Je start de eerste 60 minuten van je dag zo waardevol.

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.